Wat voor de een werkt, werkt voor de ander ook.

Iedere communicatie-uitdaging is uniek. Maar wat als deze uitdaging voor ieder bedrijf of instantie (nagenoeg) identiek is? Een sterk concept dat duidelijk werkt, kan dan meermaals worden ingezet. De campagne kan visueel aansluiten op eigen identiteit. Het mooie is dat de basis er al kant en klaar ligt.

Stockcampagnes van de Creatiexpress zijn snel en kostenefficiënt in te zetten. Een campagne-idee kan meerjaars worden ingezet en is uit te breiden met diverse middelen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende pakketten.

Hieronder presenteren wij onze stockcampagnes. We komen graag, uiteraard vrijblijvend, langs om gezamenlijk te kijken hoe het concept optimaal kan worden ingezet.

De Creatiexpress staat nooit stil en gaat altijd vooruit. Zodra er weer een nieuw concept is ontwikkeld, zal dat vanzelfsprekend hier verkrijgbaar zijn. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Stockcampagnes

Wilt u meer weten over de mogelijkheden. Neem contact op met Brenda van der Ark projectmanager info@creatiexpress.nl of bel 06 41 02 40 96

#stockcampagne

Disclaimer – Intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de initiatiefnemers van Creatiexpress is het niet toegestaan concept-ideeën, tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij X11 Creatie, Cisenzo Vormgeving, Bkwaam Projectmanagement en Zuid44.