INLOGGEN MET ZOOM

INLOGGEN MET ZOOM

Om deel te kunnen nemen, gebruik je de gegevens die je van ons hebt ontvangen. Dit kan met je telefoon, tablet of desktop. Je kunt via het downloadcenter van ZOOM downloaden, je kiest hier de eerste optie Zoom Client for Meetings. Of je download de app via de App store of Google Play Store.

INLOGGEN

  • Open de app en klik op Join
  • Toets de 9-cijferige Meeting-ID oftewel de Zoom ID code in (zonder spaties)
  • Tik op Join en voer het wachtwoord voor de sessie in
  • Je wordt nu aan de sessie toegevoegd. Eventueel moet de host jou toelaten (hiervan krijgt hij/zij een melding)

Op de Mac krijg je wellicht de vraag of je Zoom.us toestemming wil geven om verschillende mappen en sensoren te gebruiken. Geef hier toestemming voor. Zit je in de sessie? Beweeg dan even met je muis om de knoppen onderin het scherm tevoorschijn te halen.

Heb je een MacBook Pro met Touch Bar, dan zul je enkele bedieningsknoppen hierop terugvinden tijdens een sessie. Anders moet je het via je scherm doen. Hier vind je ook een chatfunctie, deelnemerslijst en de mogelijkheid om je eigen scherm te delen.

Standaard verschijnen de andere deelnemers rechtsboven in een apart venster. Je kunt dit venster heen en weer slepen en zo groot maken als je zelf wil; de formaten van de camerahokjes worden automatisch aangepast.

TIJDENS DE SESSIE

Zit je in de sessie? Dan zie je onderin je scherm verschillende opties. Je kunt hier bijvoorbeeld je camera en microfoon in- en uitschakelen. Wij zullen je bij aanvang van de sessie verzoeken de microfoon uit te schakelen. Door op Participants te tikken zie je wie er nog meer meedoet aan de sessie. Tevens gebruiken we tijdens de sessie de optie om een chatbericht te sturen. Dit doe je door naar het tabblad ‘chat’ te navigeren.

Mocht je tijdens de sessie hulpvragen hebben, typ achter ‘To’ de naam Creatiexpress in, net zoals je bij een e-mail zou doen. Dan proberen we het zsm je op te lossen.

Indien er voor/na de sessie vragen zijn, neem contact op met Brenda: 06-41024096.

Creatiexpress
ZUID57 – unit 2.10

Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag
info@creatiexpress.nl
T 06 41 02 40 96

Creatiexpress is een samenwerking van X11 Creatie, Cisenzo Vormgeving, ZUID44 en B•kwaam Projectmanagement. Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden.